/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Câți participanți au fost duminică la manifestația PDM, potrivit poliției și organizatorilor

missing
22 octombrie 2018, ora 10:17

Irina Gîscă, purtătorul de cuvânt PDM a precizat pentru TV8 că la protest au fost în jur de o sută de mii de participanți.

Amintim că, în cadrul manifestației a fost votat un angajament. Documentul a fost dat citirii de deputatul Eugen Nichiforciuc și a fost votat cu mâna ridicată de mulțimea adunată în Piața Marii Adunări Naționale. Partidul se angajează să-și continue proiectele începute și să promoveze orientarea pro-Moldova a țării.

De asemenea, amintim că în timpul manifestației a avut loc un protest, care s-a încheiat cu altercații. Un bărbat îmbrăcat în civil i-a smuls cu forța pancarta protestatarului care contramanifesta în Piața Marii Adunări Naționale. Protestatarul a încercat să opună rezistență, însă n-a reușit să-și păstreze pancarta. Pe pancartă scria „PDM – partid mafiot de tâlhari, mincinoși, criminali care distruge țara, familii, poporul. Jos mafia PDM!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram