/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Trei călători de pe Aeroportul din Chișinău, au încercat să ducă la Londra și Dublin peste 16 mii de țigări moldovenești

22 octombrie 2018, ora 15:36

Potrivit Serviciului Vamal, primul caz a fost înregistrat în cadrul scanării bagajelor de cală ale pasagerilor cursei spre Londra. Imaginile prelevate au indicat prezența unor obiecte suspecte în una dintre valize, motiv pentru care s-a recurs la controlul fizic al acesteia. În rezultatul verificărilor, au fost descoperite 6 000 de țigarete nedeclarate.

Alte două loturi de produse din tutun ar fi urmat să ajungă în Dublin. Cele 10 200 de țigarete nedeclarate au fost depistate, de asemenea, în cadrul scanării.

Întreaga cantitate de țigarete a fost reținută, iar persoanele au fost amendate cu câte 3 000 de lei fiecare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram