/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Intervenție de urgență a salvatorilor! Doi oameni s-au prăbușit în fântâni adânci de până la 10 m

22 octombrie 2018, ora 10:11

Cazul din Grătiești a avut loc pe 20 octombrie. Pompierii au intervenit pentru a extrage un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a căzut într-o fântână publică cu apă, la o adâncime de aproximativ 9 metri. Pompierii au reușit în mai puțin de 20 de minute să recupereze bărbatul în stare conștientă, ulterior fiind transportat la Institutul de medicină urgentă din mun. Chișinău.

În aceeași zi o femeie în vârstă de 75 de ani a căzut într-o fântână cu apă, din satul Răzeni. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că femeia se afla la o adâncime de 10 metri. „În mod de urgență persoana a fost salvată, ulterior fiind transportată de un echipaj medical la spitalul raional fiind în stare de gravitate medie”, se menționează într-un comunicat al IGSU.

Toate circumstanțele în ambele cazuri vor fi cercetate de organele de drept.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2018, 14 persoane au fost salvate din fântâni, iar în ultimile 24 de ore pompierii au intervenit în 43 situații de risc.

Foto/Video: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram