/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/VIDEO/ Locuințele avariate de pe bd. Moscova! Grozavu: „Până la Crăciun, în 4 apartamente nu va fi posibil de intrat”

22 octombrie 2018, ora 13:46

În restul apartamentelor locatarii se vor putea întoarce până la finele acestui an, a mai spus Grozavu.

„S-a lucrat în condiții foarte complicate la demontarea planșeului. Vineri s-a finalizat. S-a pregătit locul pentru începerea lucrărilor de montare a planșeelor noi. De asemenea, s-a lucrat la montarea construcțiilor din metal. Până la finele sătpămânii planificăm ca primul planșeu să fie betonat. De asemenea, se va începe și restabilirea peretelui exterior”, a declarat viceprimarul în cadrul ședinței de azi de la Primărie.

Amintim că, explozia s-a produs în seara de 6 octombrie. Tragedia s-a soldat cu cinci decese, printre care și proprietara apartamentului unde s-a produs defagrația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram