/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dispozitive explozive, găsite la casa soţilor Bill, Hillary Clinton, dar şi la biroul lui Barack Obama

missing
24 octombrie 2018, ora 20:51

Un dispozitiv exploziv a fost găsit miercuri în curtea casei soţilor Clinton, situată în zona Chappaqua, la periferia oraşului New York.

Dispozitivul a fost descoperit de agenţii specializaţi în sortarea coletelor poştale. Bomba artizanală a fost dezamorsată de echipele pirotehnice.

Autorităţile americane suspectează că dispozitivul este similar cu cel primit de miliardarul George Soros, care locuieşte în acelaşi district.

Potrivit cotidianului New York Times și site-ul Metro.co.uk, o bombă artizanală a fost trimisă și la biroul fostului președinte american Barack Obama.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram