Cea mai amplă acțiune de împădurire cu participarea oamenilor care iubesc natura sunt așteptați la Colonița. Proiectul ”Plantăm fapte bune în Moldova”, dă startul sezonului 2018, începând cu 11 noiembrie, la ora 10:00.

Scopul evenimentului este de a crea contactul oamenilor cu natură. Iar prin aceste acțiuni va fi amenajată o zonă de protecție a corpurilor de apă prin care se va crea un parc pentru cetățeni, dar și oferirea oamenilor, aer și apă curată.

Programul evenimentului:

10:00 – Ne întâlnim, ne echipăm și ne distribuim pe parcele, iar coordonatorii vor explica cum se plantează corect un copac, ca șansele lui la viață să fie cât mai mari;

10:30-14:00 – Plantăm copăcei, ne distrăm, facem fotografii, – toate astea cu voie bună și ceai călduț cu biscuiți;

14:00-15:00- Masa de prânz, în câmp, frumos;

15:00 – Plantăm restul copacilor rămași.

Proiectul „Plantăm fapte bune în Moldova” recomandă această experiență ca fiind una foarte plăcută pentru familii, pentru a petrece timp frumos împreună. Pentru cupluri fiind un moment inedit deoarece, spun organizatorii, un copac se plantează de minim 2 persoane, dar și pentru cei care vor momente de conexiune cu natura!

Persoanele care vor participa, sunt rugaţi să plaseze semnul „+” pe pagina evenimentului pentru a putea fi estimat numărul de participanți!