/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un Centru Multifuncțional al Agenției Servici Publice a fost deschis și la Soroca

24 octombrie 2018, ora 18:02

Un Centru Multifuncțional al Agenției Servicii Publice (ASP)a fost deschis și la Soroca. Cetrul va deservi peste 77 de mii de locuitori ai raionului.

„Este complicat să deservești cetățenii în era tehnologiilor informaționale, astfel ca ei să iasă de aici mulțumiți de serviciile prestate. Noi, conducerea ASP vom veni în continuare cu realizări noi ca cetățenii, cum am mai menționat, să simtă rezultatele reformelor petrecute de guvernarea actuală”, a menționat Sergiu Railean, directorul ASP.

Centrul Multifuncțional Soroca se află pe str. Ion Creangă, nr. 19/1. Solicitanții sunt deserviți de 26 de operatori care le vor presta servicii ce țin de perfectarea actelor de evidenţă populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora și alte servicii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram