Natalia Morari vorbește în premieră despre viața ei personală. Fiind invitată la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8, jurnalista a vorbit despre perioadele complicate din viața ei și despre problemele care i-au măcinat sufletul.

Acesta a povestit, cu lacrimi în ochi, și despre depresia prin care a trecut cu ceva timp în urmă: „Îmi este greu să vorbesc despre asta. Fără specialiști nu te descurci. Eu am avut parte de un medic foarte bun, la care pur și simplu m-am adresat și i-am spus că cu mine ceva se întâmplă și eu nu știu cum pot asta opri. Am ajuns la așa o etapă, eu vomitam zilnic. Problema mea cea mai mare este că eu nu vorbesc despre fricile și frustrările mele. Este important în asemenea clipe să înțelegi că tu trebuie să-ți permiți să fii slabă”, a spus Natalia Morari.

Jurnalista de la TV8 a povestit despre viața ei din fața camerelor de luat vederi și din spatele lor și cum e atunci când, indiferent de ce ți se întâmplă în viață, trebuie să fii prezentă în fața telespectatorilor cu zâmbetul pe buze: „Eu țin minte o dată, în care cu cinci minute înainte de emisie directă am aflat că o prietenă de a mea și-a pierdut copilul. Pe nimeni asta nu interesa. Eu trebuia să fie prezentă”.

Pe lângă toate trăirile sale, jurnalista a mai mărturisit că deși pare tot timpul serioasă, îi place foarte mult să zâmbească: „Eu râd foarte mult. Sunt foarte hazlie, doar că foarte puțin timp îmi rămâne pentru viața mea, cea pe care o pot trăi cum eu mi-aș fi dorit”.

Întrebată, dacă la momentul actual inima ei i-ar fi ocupată, jurnalista a răspuns scurt: „Inima mea trece printr-o perioadă complicată. Eu aici voi pune punct. Eu nu pot spune nici da, dar nici nu”. 

În video atașat mai sus puteți urmări emisiunea în întregime.