/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Zăpadă într-un județ din România. Mai multe gospodării au rămas fără energie electrică

missing
24 octombrie 2018, ora 11:29

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că localităţile Capu Corbului şi Atia au rămas fără energie electrică.

În total 160 de gospodării au rămas fără energie electrică.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, din subordinea CNAIR (Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere) care administrează o reţea de drumuri din mai multe judeţe, au anunţat că pe DN 13B, între Praid şi Borzont, Pasul Bucin, s-a aşternut un strat de 1-2 centimetri de zăpadă.

”Am acţionat cu un utilaj propriu şi am împrăştiat 12 tone de sare”, a anunţat DRDP Braşov.

Reprezentanţii Centrului Meteorologic Transilvania Sud au declarat, că temperaturile în oraşele din Harghita se menţin cu plus, însă se aşteaptă în continuare la precipitaţii mixte, vânt puternic şi zăpadă în zonele montane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram