Patru tineri de 23 și 25 de ani, originari din Chișinău și raionul Cantemir sunt suspectați de comercializarea drogurilor. Doi dintre indivizi au mai fost condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor.

Pe parcursul lunii octombrie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană hidroponică și a pastilelor Ecstasy.

Suspecții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau consumatorilor marijuana pe teritoriul municipiului Chișinău.

În rezultatul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ un kg de marijuană hidroponică, 5 pastile Ecstasy, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică, precum și două grenadă de luptă model F1.

Valoarea drogurilor confiscate se estimează la aproximativ 100 000 lei.

Suspecții au măsură preventivă sub formă de arest, iar dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă închisoare de la 7 până la 15 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!