/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Igor Dodon spune când va trece în clădirea renovată a Președinției

missing
26 octombrie 2018, ora 01:48

Igor Dodon spune că Președinția este una dintre clădirile cele mai frumoase din centrul Chișinăului. „Pentru clădirea aceasta, care este un simbol al statului, n-a fost cheltuit niciun ban din bugetul de stat. De aceea, eu consider că este o realizare, indiferent de cine a dat banii”, a menționat șeful statului.

Șeful statului susține că a fost nevoie să fie reparată întreaga clădire pentru că în timpul evenimentelor din 6 și 7 aprilie au fost distruse în totalitate primele trei etaje, iar scările clădirii au fost vandalizate până la etajul șapte. „Din anul 2009 aici s-a stopat totul în ceea ce ține de încălzire, ventilare și de sus până jos clădirea era într-o stare deplorabilă”, a afirmat oficialul.

Șeful statului a anunțat că după ce aici va trece echipa prezidențială, o dată la două săptămâni, va fi organizată ziua ușilor deschise și cetățenii vor putea intra în Președinție, inclusiv în biroul președintelui.

Actualmente în echipa Președinției lucrează circa 60 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram