/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Alertă cu bombă în trenul Chișinău-Moscova. Pasagerii au fost evacuați și garnitura a ajuns cu întârziere

missing
27 octombrie 2018, ora 12:41

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru IPN că apelul a parvenit în jurul orei 16.00, acesta fiind efectuat de către un bărbat în vârstă 56 de ani, din orașul Strășeni. Trenul Chișinău-Moscova, la ora parvenirii apelului, urma să pornească din gara din Pârlița, raionul Ungheni. Garnitura și-a putut continua deplasarea spre Chișinău doar după verificări. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, riscă amendă de la 550 la 850 de unități convenționale.

Purtătorul de cuvânt al întreprinderii „Calea Ferată din Moldova”, Eliza Botnari, a declarat că pasagerii au fost evacuați pe durata verificărilor. Trenul a ajuns la destinație cu o întârziere de peste două ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram