/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Aproape 400 de ONG-uri și entități religioase au beneficiat de mecanismul 2%. Asociația Veteranilor și Pensionarilor MAI a primit cei mai mulți bani

27 octombrie 2018, ora 13:38

Sume ce depășesc 100 de mii de lei au mai reușit să adune Fundaţia pentru Dezvoltarea Educaţiei şi Ştiinţei din Republica Moldova, Asociaţia Obştească “Societatea Cernobîl din raionul Şoldăneşti” și Asociaţia Obştească „FORUM”.

Potrivit FISC, 25 519 de persoane fizice au donat 5,63 milioane lei pentru 393 de beneficiari. Sumele desemnate au fost trasferate de Ministerul Finanţelor către beneficiari pe 18 septembrie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram