Un bărbat a fost scos cu forța din mașină de către trei polițiști imediat după ce a solicitat unuia dintre oamenii legii să prezinte legitimația de serviciu. Bărbatul a oprit mașina după ce a fost somat de echipajul poliției. Imediat ce a oprit vehiculul, acesta a pornit o cameră de luat vederi, care a surprins imaginile în care este scos forțat din mașină. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Din imaginile surprinse se vede cum bărbatul a opus rezistență cerând în permanență ca oamenii legii să prezinte legitimațiile.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliției a publicat un comunicat în care explică faptul automobilul se deplasa cu viteza de 91 km/h și când a fost somat să oprească mașina, șoferul a încercat să se eschiveze de la documentarea cazului cotind brusc într-o stație de alimentare auto. „Ofițerii de patrulare s-au apropiat de automobilul în care se afla o persoană de gen masculin, căruia i s-a explicat motivul pentru ce s-au apropiat solicitând să înmâneze actele. Însă acesta a refuzat categoric de a prezenta careva acte, încercând să provoace intenționat o situație de conflict. După mai multe adresări de a înceta provocările, șoferul a pornit motorul și a încercat să plece, pornit spre direcția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt”, se spune în comunicat. Ulterior, a oprit mașina și a fost rugat să prezinte actele de identitate, însă șoferul a refuzat categoric, continuând să provoace intenționat situație de conflict, spun polițiștii.

Bărbatul a fost supus unei testări pentru a se verifica dacă era sau nu în stare de ebrietate și rezultatul a fost negativ. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu se află la prima abatere și are 14 puncte de penalizare.

Mai jos vedeți momentul când șoferul a fost scos cu forța din mașină.

Așa lucrează poliția

Gepostet von Sergiu Ursu am Freitag, 26. Oktober 2018