/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un șofer a fost scos cu forța din mașină de către trei polițiști. Cum explică Poliția

missing
27 octombrie 2018, ora 16:39

Din imaginile surprinse se vede cum bărbatul a opus rezistență cerând în permanență ca oamenii legii să prezinte legitimațiile.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliției a publicat un comunicat în care explică faptul automobilul se deplasa cu viteza de 91 km/h și când a fost somat să oprească mașina, șoferul a încercat să se eschiveze de la documentarea cazului cotind brusc într-o stație de alimentare auto. „Ofițerii de patrulare s-au apropiat de automobilul în care se afla o persoană de gen masculin, căruia i s-a explicat motivul pentru ce s-au apropiat solicitând să înmâneze actele. Însă acesta a refuzat categoric de a prezenta careva acte, încercând să provoace intenționat o situație de conflict. După mai multe adresări de a înceta provocările, șoferul a pornit motorul și a încercat să plece, pornit spre direcția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt”, se spune în comunicat. Ulterior, a oprit mașina și a fost rugat să prezinte actele de identitate, însă șoferul a refuzat categoric, continuând să provoace intenționat situație de conflict, spun polițiștii.

Bărbatul a fost supus unei testări pentru a se verifica dacă era sau nu în stare de ebrietate și rezultatul a fost negativ. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu se află la prima abatere și are 14 puncte de penalizare.

Mai jos vedeți momentul când șoferul a fost scos cu forța din mașină.

Așa lucrează poliția

Gepostet von Sergiu Ursu am Freitag, 26. Oktober 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram