/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Noul Centru de gestionare a populației canine din Chișinău va fi inaugurat săptămâna viitoare

28 octombrie 2018, ora 11:11

Primarul interimar scrie că centrul corespunde tuturor standartelor naționale și internaționale. La noul centru deja a fost sterilizat primul câine. „Mă bucur că am reușit acest rezultat în doar 6 luni. Este o performanță, iar noul centru arată foarte bine și corespunde tuturor standartelor naționale și internaționale. Am discutat cu colegii și am stabilit că obiectivul nostru este ca în luna aprilie să avem 1000 câini sterilizați”, a scris edilul.

Tot săptămâna viitoare, toate autospecialele vor fi echipate cu sisteme de aerisire, cuști și inscripții exterioare, iar hingherii vor fi echipați cu ustensile corespunzătoare.

   

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram