/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

UE acordă un milion de euro pentru proiecte mici în Găgăuzia

missing
28 octombrie 2018, ora 12:23

Potrivit acestuia, în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea autorităților locale din UTA Găgăuzia”, în regiune vor fi implementate proiecte de granturi mici de infrastructură. Costul total al acestor proiecte este de un milion de euro.

„În cadrul acestui program, 20 de proiecte de granturi mici de infrastructură ar trebui finanțate cu un cost maxim de 120 de mii de euro și ar trebui să acopere cel puțin 20 de localități”, a explicat Vadim Cheban pentru gagauzinfo.

Este vorba despre proiecte de dezvoltare a infrastructurii tehnice de bază, a infrastructurii sociale, a turismului și a dezvoltării economice a așezărilor umane din regiune.

Rezultatele concursului de proiecte care vor primi finanțare vor fi anunțate în perioada 8-9 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram