Julen Lopetegui are ore numărate la Real Madrid după înfrângerea umilitoare cu Barcelona, 5-1. Presa spaniola a anunțat chiar și faptul că acesta și-a luat rămas bun de la jucători, la finalul partidei de pe Camp Nou.

Trei goluri ale lui Suarez și câte unul pentru Vidal și Coutinho, practic, i-au semnat demisia specialistului spaniol de la gruparea madrilenă.

Lopetegui e conștient că eșecul usturător îl va costa postul de antrenor și și-a luat „la revedere” de la jucători în eventualitatea faptului în care un anunț al lui Florentino Perez va fi făcut curând. Potrivit informaţiilor din Spania, noul antrenor al campioanei Europei va fi Antonio Conte.

Italianul care a fost campion în Serie A, cu Juventus, şi în Premier League, cu Chelsea, va ajunge luni în capitala Spaniei şi va semna un contract cu Real Madrid. Totuşi, pentru a-l lua pe tehnicianul de 45 de ani, preşedintele madrilenilor trebuia să plătească o clauză de reziliere, lucru cu care nu a fost de acord. Mai ales în condiţiile în care şi Lopetegui va trebui să primească o despăgubire, pentru că va fi concediat.

Redactor: Dumitru Garcaliuc