/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Antrenorul lui Real Madrid, Julen Lopetegui, și-a luat rămas bun de la jucători

missing
29 octombrie 2018, ora 19:01

Trei goluri ale lui Suarez și câte unul pentru Vidal și Coutinho, practic, i-au semnat demisia specialistului spaniol de la gruparea madrilenă.

Lopetegui e conștient că eșecul usturător îl va costa postul de antrenor și și-a luat „la revedere” de la jucători în eventualitatea faptului în care un anunț al lui Florentino Perez va fi făcut curând. Potrivit informaţiilor din Spania, noul antrenor al campioanei Europei va fi Antonio Conte.

Italianul care a fost campion în Serie A, cu Juventus, şi în Premier League, cu Chelsea, va ajunge luni în capitala Spaniei şi va semna un contract cu Real Madrid. Totuşi, pentru a-l lua pe tehnicianul de 45 de ani, preşedintele madrilenilor trebuia să plătească o clauză de reziliere, lucru cu care nu a fost de acord. Mai ales în condiţiile în care şi Lopetegui va trebui să primească o despăgubire, pentru că va fi concediat.

Redactor: Dumitru Garcaliuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram