Sărbătorile de iarnă din capitală vor avea loc și în acest an pe strada 31 august 1989, între străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. Serviciile municipale din capitală vor începe în scurt timp să pregătească acest teritoriu. Anunțul a fost făcut azi, de către pretorul sectorului Buiucani, Valeriu Nemerenco. 

Nu este clar deocamdată, dacă va fi organizată de către autoritățile centrale a doua ediție a Târgului de Crăciun. Reprezentanții serviciului de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării (MECC) nu cunosc încă informații, iar pretorul Nemerenco nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferim mai multe informații la acest subiect.

Amintim că, anul trecut, Târgul de Crăciun din Chișinău a avut loc în perioada 15 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018.

De asemenea, menționăm că în acest an, autoritățile municipale vor cumpăra un brad artificial pe care-l vor instala în centrul Chișinăului, în perioada sărbătorilor de iarnă, după ce Primăria a organizat un sondaj pe rețelele de socializare la acest subiect.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!