/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

În Chișinău va fi organizată ediția a II-a a Târgului de Crăciun?! Serviciile municipale pregătesc teritoriul

missing
29 octombrie 2018, ora 11:20

Nu este clar deocamdată, dacă va fi organizată de către autoritățile centrale a doua ediție a Târgului de Crăciun. Reprezentanții serviciului de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării (MECC) nu cunosc încă informații, iar pretorul Nemerenco nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferim mai multe informații la acest subiect.

Amintim că, anul trecut, Târgul de Crăciun din Chișinău a avut loc în perioada 15 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018.

De asemenea, menționăm că în acest an, autoritățile municipale vor cumpăra un brad artificial pe care-l vor instala în centrul Chișinăului, în perioada sărbătorilor de iarnă, după ce Primăria a organizat un sondaj pe rețelele de socializare la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram