Mobilizare masivă după decesul patronului de la Leicester. Iubitorii de fotbal din toată țara s-au adunat la stadionul King Power, unde le-au omagiat pe cele patru persoane care și-au pierdut viața într-un accident aviatic. Oamenii au adus flori și fulare cu însemnele echipei preferate.

Fanii sportului rege din toată Anglia s-au mobilizat dincolo de ecranele smartphone-urilor, pentru a-l omagia pe patronul de la Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, care și-a pierdut viața sâmbătă seara, în tragicul accident produs de prăbușirea elicopterului în care se afla, chiar în parcarea stadionului.

Alături de miliardarul de 60 de ani se mai aflau alte patru persoane: pilotul aparatului, iubita acestuia și doi membri ai staff-ului omului de afaceri. Nimeni din ei nu a supraviețuit. Vichai Srivaddhanaprabha este omul care a stat la baza celei mai de succes istorii din sportul contemporan. Sub patronajul lui, doi ani în urmă, Leicester City a câștigat primul și singurul titlu de campioană a Angliei din istoria clubului.

REDACTOR: Dumitru Garcaliuc