/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Viceprimarul Nistor Grozavu: Clădirea avariată de pe bd. Moscova nu a fost afectată de cutremur

29 octombrie 2018, ora 08:51

Potrivit funcționarului, specialiști de la Academia de Științe a Moldovei vor examina capacitatea antiseismică a acestui bloc de locuințe, comparativ cu cel din imediata apropiere, și vor veni cu aprecieri în acest sens.

De asemenea, Grozavu a declarat, în cadrul ședinței de azi de la Primărie, că azi se vor începe lucrările de montare a primului planșeu.

Amintim că, deflagrația s-a produs în seara de 6 octombrie 2018. Cauza preliminară a exploziei este o scurgere de gaz lichefiat de la o butelie, utilizată ilegal. În urma exploziei au murit cinci persoane, printre care, un copil de patru ani, doi cetățeni străini, și proprietara apartamentului unde s-a produs deflagrația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram