/VIDEO/ Frunzele din Chișinău vor fi strânse cu aspiratoarele. Serviciile municipale au la dispoziție 3 zile să facă ordine

29 octombrie 2018, ora 12:42

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a dispus ca în decurs de trei zile grămezile de frunze, adunate pe trotuarele din capitală, să fie evacuate. Frunzele vor fi duse la așa-zisa gunoiște „Pruncul”.

Mai problematică este situația în sectorul Botanica, la acest capitol. Potrivit vicepretorului Oleg Rațoi, gunoiștea este prea departe și se cheltuie foarte multe resurse pentru transportarea frunzelor și a crengilor.

De asemenea, autoritățile municipale atenționează agenții economici din Chișinău că se vor alege cu amenzi, dacă nu vor evacua frunzele de pe teritoriile care se află în gestiunea lor.

Potrivit șefului Direcției locativ-comunală, Ion Burdiumov, în această perioadă a anului, săptămânal, angajații direcției evacuează circa 350 de rute de frunze.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram