/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ În Franța a nins în plină toamnă. Stratul de zăpadă are 40 de cm în mai multe localităţi

30 octombrie 2018, ora 15:46

Furtunile de zăpadă au acoperit regiunea Auverge-Rhone-Alpes şi zonele limitrofe, precum şi sud-vestul oraşului Lyon.

Aproxiamtiv 900 de camoiane au rămas înzăpezite peste noapte, iar sute de şoferi şi-au abandonat maşinile pentru a căuta un loc cald şi sigur unde să-şi petreacă noaptea. Mai multe autospeciale au fost pe teren pentru a curăţa drumurile.

Compania de distribuţie a energiei electrice din Franţa a anunţat că 195.000 de locuinţe au rămas fără curent electric în două regiuni din centrul ţării, Limousin şi Centre Val de Loire.

Meteorologii au respins criticile conform cărora nu ar fi emis avertismente privind înrăutăţirea vremii, precizând că au transmis cu câteva zile în urmă despre vremea rea care ar putea lovi regiunea în urma furtunilor şi a ploilor abundente care au căzut peste mai multe regiuni din Italia şi insula Corsica.

Foto: twitter/ WEATHER/ METEO WORLD

Foto: twitter/ FRANCE 24 English

Foto: twitter/ BBC Weather

Foto: twitter/ BBC Weather

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram