/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Inna Șupac: Nu văd sensul boicotării alegerilor dacă la el nu se alătură toate partidele de opoziție

missing
30 octombrie 2018, ora 07:51

„Dacă scopul boicotului este ca prezența la vot să fie mică, atunci pragul de participare a fost exclus. Dacă scopul este nerecunoașterea acestora, atunci boicotarea doar de către un partid, în cazul nostru Partidul Comuniștilor, n-are sens. Alegerile nu vor fi declarate ilegale – pur și simplu nișa noastră va fi ocupată de altcineva”, a menționat deputata în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, la TV8.

În opinia ei, asemenea chestiuni cum ar fi boicotarea alegerilor trebuie discutate de către întreaga opoziție.

Inna Șupac spune că o perioadă îndelungată PCRM nu s-a expus vizavi de următoarele parlamentare, dar atunci când a văzut că pe eșichierul de dreapta de opoziție s-au început discuții despre viitoare blocuri electorale, a devenit clar că aceste partide nu vor boicota alegerile.

Comunista spune că deocamndată nu a fost luată o decizie definitivă în ceea ce privește participarea PCRM la următoarele parlamentare, dar în interiorul formațiunii au loc discuții vizavi de faptul cum va participa la scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram