/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ronaldo rupe tăcerea după 4 luni: adevăratul motiv pentru care a plecat de la Real Madrid

30 octombrie 2018, ora 08:46

Schimbarea de atitudine a lui Florentino Perez l-a făcut pe Ronaldo să se gândească la un transfer. “Am simțit că cei din club, în special președintele, nu mă mai apreciază ca în anii trecuți. Mă priveau ca și cum totul era doar relație de afaceri. M-am uitat în ochii lui și nu mi-a lăsat niciodată impresia că aș fi indispensabil sau că m-ar fi oprit dacă aș vrea să plec” a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru France Football.

Ronaldo a dorit să pună capăt și speculațiilor că ar fi plecat de la Real Madrid pentru că Florentino Perez nu a dorit să-i ofere un salariu egal cu cel pe care Lionel Messi îl primește la Barcelona.

“Dacă îmi făceam griji în privința banilor aș fi mers în China unde aș fi putut lua de 5 ori mai mulți bani decât aici (nr. la Juventus). Marea diferență a fost făcută de faptul că cei de la Juventus m-au vrut cu adevărat” a mai precizat Cristiano Ronaldo în interviul pentru revista franceză, unde a dezvăluit că plecarea lui Zinedine Zidane nu i-a influențat decizia în privința viitorului său la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, al doilea marcator din El Clasico
Cristiano Ronaldo este al doilea cel mai bun marcator din istoria “clasicului” Spaniei, la egalitate cu Alfredo Di Stefano, cu 18 goluri. Golgheterul all-time în El Clasico este Lionel Messi, cu 26 de reuşite.

12 dintre cele 18 goluri ale lusitanului contra Barcelonei au venit chiar pe Camp Nou, ultimul chiar în precedenta confruntare de pe arena catalanilor, din 6 mai 2018, încheiată la egalitate, 2-2.

Cifrele lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid
94 de milioane de euro i-a plătit Real lui Manchester United pentru transferul lusitanului, din 2009
438 de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid
451 de goluri a marcat portughezul pentru “galactici”
131 de pase decisive a oferit Cristiano Ronaldo la Real Madrid
54 de cartonașe galbene a încasat Cristiano Ronaldo la Real Madrid
4 cartonașe roșii a încasat Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram