/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

S-a stabilit substanța cu care s-au intoxicat cele 5 persoane din Cantemir. Cum a reușit bunelul să scape

missing
30 octombrie 2018, ora 15:49

Potrivit angajaților Angenției Naționale de Sănătate Publică (ANSP), bunelul celor trei copii decedați a prelucrat circa 7-8 tone de grâu cu acest preparat. Grâul era depozitat peste noapte într-o cameră, alături de dormitorul în care se aflau membrii familiei care s-au intoxicat. Pastilele au fost aplicate pe toată suprafața grâului, după care a fost acoperit cu o peliculă.

În acea seară, bărbatul a dormit în altă casă din curte, astfel, acesta a reușit să evite intoxicația.

Copiii decedați aveau câte patru, opt și unsprezece ani. Mama a două fetițe decedate, în vârstă de 33 de ani și bunica lor, în vârstă de 57 de ani, se află la spital în stare gravă, acestea sunt diagnosticate cu „intoxicație acută cu insecticid”.

Amintim că, minorii au murit ieri, la câteva ore de la internarea în spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram