Pe un site de anunțuri, banca comercială Moldincobank a scos la vânzare clădirile în care își desfășoară activitatea Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM). În anunț se anunță că prețul este negociabil și că este vorba de șase construcții administrative/spații comerciale amplasate în centrul Capitalei pe strada Vlaicu Pârcălab, nr. 52. Între timp, instituția a emis un comunicat în care spune că informația este eronată și reprezintă un atac al asupra instituției.

„Administrația ULIM a solicitat explicații de la BC Moldindconbank despre eroarea produsă, respectiv avem asigurări că eroarea admisă și anunțurile plasate incorect pe siturile de comercializare a imobililor vor fi șterse și situația va fi remediată în cel mai scurt timp”, se spune în comunicatul remis presei.

Tot acolo se menționează că relațiile dintre Universitate și BC Moldindconbank sunt relații strict comerciale, ULIM fiind clientul băncii, ulterior informațiile sunt confidențiale. „Informația publicată are scop de denigrare și este ruptă din context pentru a putea fi interpretată”, au mai specificat instituția.

Precizăm că anunțul de pe site-ul de mică publicitate a fost scos după ce informația a apărut în presă.

Foto: Unimedia