/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mai puține gherete în Chișinău. Primăria a emis o dispoziție prin care acestea vor fi evacuate sau reamplasate

31 octombrie 2018, ora 18:30

Astfel, toate unitățile de comerț ambulant care sunt amplasate în preajma edificiilor autorităților publice centrale și locale, a misiunillor diplomatice, a instituțiilor de învățământ și medicale sau locașuri sfinte vor fi reamplasate sau evacuate. Acest lucru este valabil și pentru gheretele care se află în apropierea spațiilor publice, sau în a unităților comerciale staționare, în cazul în care acestea comercializează produse similare.

Evacuarea sau reamplasarea unităților de comerț ambulant va avea loc în mai multe etape. Unitățile de comerț ale căror termen de valabilitate au expirat mai mult de 6 luni sau sunt abandonate vor fi evacuate în primul rând. Ulterior, vor fi vizate gheretele din zona istorică a orașului și cele de pe bulevardele și de pe străzile principale din sectoare.

Preturile de sector vor fi responsabile de evacuarea gheretelor și vor raporta lunar despre executarea Planului de evacuare a unităților de comerț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram