/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Au spart sediul unei companii de creditare și un furat un safeu cu o sută de mii de lei. Isprava a doi tineri

31 octombrie 2018, ora 14:59

Potrivit poliției, tinerii ar fi acționat pe timp de noapte, cu cagule pe cap, deteriorând ușa de la intrare, astfel în câteva secunde, suspecții au săvârșit infracțiunea. După ce au sustras safeul, au scos banii din safeu cu ajutorul unei răngi metalice. Deteriorat, safeul a fost găsit într-un lacul de la marginea orașului Comrat.

În urma investigațiilor întreprinse de Direcția Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații s-a stabilit că, aceștia sunt originari din UTA Găgăuzia și că săvârșesc furturi din întreprinderi de pe teritoriul țării.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților de ofițerii de investigații în comun acord cu CAI a INI și polițiștii din IP Comrat, DP Găgăuzia, procurorii procuraturii UTA Găgăuzia și cu suportul ofițerilor de la BPDS„Fulger”, au fost depistate și ridicate mai multe bunuri a căror proviniență nu este cunoscută.

La moment, unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, celălalt urmează să fie anunțat în căutare. Persoanele culpabile de o asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram