/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Accident grav la Cahul. Patru persoane, printre care și doi minori au fost transportați la spital

missing
01 noiembrie 2018, ora 11:19

Potrivit ofițerului de presă al poliției Cahul, Cristina Ciobanu: „Un Mitsubishi, condus de un bărbat de 65 de ani, originar din Chișinău, s-a ciocnit cu un automobil de model Nissan la volanul căruia se afla o persoană de 33 de ani”. Potrivit poliției, șoferul mașinii de model Mitsubishi ar fi adormit și ar fi pierdut controlul volanului, după care s-a tamponat cu mașina care venea din sens opus.

În urma impactului, patru persoane, bărbatul de 65 de ani – șoferul mașinii care s-ar face vinovat de producerea accidentului, șoferița Nissanului de 33 de ani, originară din Cahul, și cele două minore de 3 și 11 ani, din aceeași mașină, au fost transportate la spital.

Șoferul de 65 de ani de la volanul Mitsubishi s-a ales cu o fractura în regiunea cutiei toracice, iar femeia de 33 de ani a fost internata în secția de reanimare.

Foto: politia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram