/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alla Valenga, doctorița bătută de soțul unei paciente, a câștigat litigiul împotriva Spitalului nr. 1

missing
02 noiembrie 2018, ora 12:59

„Știți cum a catalogat Comisia spitalului acest incident la analiza lui? Ca accident în afara muncii. Prin aceasta administrația spitalului a demonstrat lipsa de compasiune, colegialitate, susținere și solidarizare cu medicul care a suferit enorm și fizic și psihic în urma unui caz de violență grav”, a comentat cazul Ala Nemerenco, consilieră municipală.

Reprezentanții serviciului de presă al Spitalului Clinic Municipal nr. 1 nu sunt la curent deocamdată cu decizia instanței, vor reveni ulterior cu informații.

Directorul spitalului Iurie Dondiuc nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne comenta cazul.

Amintim că, doctorița Alla Valenga a fost agresată de soțul unei femei care și-a pierdut viața pe patul de spital, în luna martie a acestui an.

După acest incident administrația spitalului a spus că intenționează să doteze fiecare secție a instituției medicale cu butoane de alarmă pentru personalul medical.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram