/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Și tu poți să fii Omul-Liliac! Zdob și zdub au lansat o nouă piesă despre singurătate

missing
02 noiembrie 2018, ora 12:00

Ideea piesei a venit, ca de obicei, din viața reală. La Oituz, Zdubii au făcut cunoștință cu un om care și-a făcut o casă în inima munților pentru a duce un mod de viață retras de agitația urbană. Recent a fost părăsit de prietena sa și unica ființă vie care îi ține companie este un liliac, care s-a cuibărit în casa omului. Având un stil de viață ascet, departe, în vârful muntelui, prototipul personajului Omul-Liliac nu pierde bucuria vieții, optimismul și speranța de a-și regăsi dragostea. Dar, până atunci, deviza sa rămâne: “Dansează indiferent ce s-ar întâmpla!”.

“Atât melodia, cât și textul noului nostru single, au o doză puternică de umor. Umorul și veselia au fost mereu o parte indispensabilă a creației noastre. Noi vrem să dansăm! Dansul e cea mai bună terapie, fie zi, fie noapte. Vă chemăm și pe voi la dansul Liliacului”, Zdob și Zdub.

Videoclipul a fost filmat de Electric Sheep Film și desenat de echipa Mokastudio, Kiev (Ucraina). Regizor Yuriy Motrych. Compozitorul piesei este Mihai Gâncu (chitară / bas ZsZ), iar versurile au fost scrise de Andrei Copoț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram