/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Chiril Gaburici: Moldova trebuie să devină un teren neutru, în care marii investitori pot veni să facă afaceri într-un mediu economic corect

missing
04 noiembrie 2018, ora 21:00

Republica Moldova va dezvolta un sistem de atragere a investițiilor. Țara noastră trebuie să devină un teren neutru, în care marii investitori pot veni să facă afaceri într-un mediu economic corect, indiferent de viziunile politice, strategice sau regionale, în acest sens, vom învăța și din experiența Emiratelor Arabe Unite, alături de cea a țărilor Uniunii Europene sau Statelor Unite ale Americii. Scopul nostru este să aducem antreprenori străini în țară, dar și să servim drept punct de contact în regiune”, a menționat Chiril Gaburici.

Directorul DIFC a analizat oportunitățile de parteneriate de afaceri, precum și proiectele investiționale ale Republicii Moldova, care ar putea prezenta interes pentru oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite, menționând că Moldova poate oferi un șir de facilități pentru afaceri în diferite sectoare.

Centrul Financiar Internațional Dubai a fost fondat în anul 2002 și reprezintă o platformă stabilă și sigură pentru întreprinderi și instituții financiare pentru a accesa piețele emergente din Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram