/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum comentează Șor mobilizarea diasporei pentru a protesta pe 18 noiembrie la Torino

05 noiembrie 2018, ora 13:45

Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri adecvate și dure atât față de organizatori, cât și față de executanții acestei fărădelegi. Deja am informat poliția italiană atât despre atacurile de la Veneția, cât și despre provocările ilegale planificate pentru acțiunile noastre ulterioare. Am transmis materiale video cu participanții la provocările din Italia, precum și informația din rețelele de socializare despre provocările care se mai pun la cale. Forțele de ordine italiene îi identifică în prezent pe provocatori și legăturile dintre ei. Deja sunt pregătite acțiuni profilactice în privința acțiunii care urmează să fie organizată la Torino”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de facebook.

În același timp, Șor afirmă că este sigur că protestatarilor nu le va reuși să împiedice organizarea evenimentului și să-i sperie pe sutele de concetățeni care vor veni la concert.

Amintim că, la sfârșitul lunii octombrie, moldovenii din Italia au huiduit-o pe vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, la intrarea în clădirea unde urma să aibă loc un concert gratuit organizat de formațiune pentru diasporă. Oamenii au luat-o la întrebări despre furtul miliardului și au scandat „Șor la pușcărie”.

Potrivit Ziarului de Gardă, oamenii au parcurs sute de kilometri din Verona, Padova și alte orașe ca să vină la Veneția, să protesteze astăzi și să ceară reîntoarcerea miliardul furat. Moldovenii au autorizație pentru protest și intenționau să intre și în sala unde trebuia să înceapă concertul cu Anastasia Lazariuc, Ecaterina Petrea și Alessia Stavila.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram