/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO, VIDEO/ Patru tinere, bănuite că au furat haine de peste o mie de lei, într-un mall din Chișinău

08 noiembrie 2018, ora 12:16

Poliția Capitalei este în căutarea a patru tinere, care sunt suspectate de furt dintr-un Centru Comercial din Chișinău.

Tinerele sunt bănuite că, pe 20 octombrie, când se aflau într-un butic dintr-un mall, au furat haine în valoare de 1600 de lei. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din magazin și acum, Poliția este în căutarea tinerelor.

Suspectele riscă să fie cercetate penal pentru furt, faptă care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 140 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

În acest sens, Poliția Capitalei solicită ajutor de a recunoaște persoanele implicate. Cei care dețin informații sunt rugați să relefoneze la numărul 068 888 821. Poliția garantează confidențialitatea surselor de informare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram