/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un deputat din Federația Rusă încearcă să trăiască cu 3500 de ruble pe lună. În primele două săptămâni a slăbit 6 kg

missing
08 noiembrie 2018, ora 17:49

Intrigați de experimentul lansat de Nicolae Bondarenco, mai mulți internauți l-au asaltat pe deputat cu întrebări.

Astăzi, așa cum mi-a scris un internaut: delicatese pentru săraci. Eu mă voi face culinar, iar voi mă veți critica. Am să vă prezint cum asta arată. Aici am produsele pe care le-am procurat pentru această săptămână. Morcov, cartofi, ceapă și o găină. Toate astea acum le-am curățat, le-am tăiat și le-am pus în cratiță. Vreau să vă spun că nu am procurat niciun condiment pentru că nu mi-au ajuns bani, dar am să cumpăr săptămâna viitoare. Aici am niște oase de la găină din care voi face o supă”, Nicolae Bondarenco, deputat, regiunea Saratov, Rusia.

Experimentul a început pe 24 octombrie, după ce a făcut un pariu cu fosta ministra a Muncii din regiunea Saratov, care a menționat că 3 500 de ruble rusești sunt suficienți pentru minimul necesar de trai timp de o lună. Declarația demnitarei a stârnit un scandal de proporții, în urma căreia aceasta fiind demisă, iar Bondarenco a început dieta „ministerială”. Deputatul a mai precizat că își continuă experimentul și în deplasare, optând pentru un apartament unde să poată găti personal. În primele două săptămâni de la începutul dietei, acesta a ajuns să cântărească 88 de kilograme, de la 94 cât avea pe 24 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram