/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Urmărește LIVE ședința Parlamentului din 8 noiembrie. Pe ordinea de zi – Codul serviciilor media audiovizuale

missing
08 noiembrie 2018, ora 09:55

Plenul Parlamentului va mai dezbate Raportul cu privire la analiza, expertiza și evaluarea legislației electorale care a stat la baza invalidării alegerilor locale noi în municipiul Chișinău.

Pe ordinea de zi mai figurează modificări și completări la Legea cu privire la rezerva Forțelor Armate, Legea cu privire la comerțul interior, Legea taxei de stat. Deputații vor mai dezbate inițiativele de modificare a Codului electoral, Codului penal, Codului contravențional și Codului funciar.

Plenul Parlamentul va mai discuta proiectul de lege cu privire la controlul de conformitate cu cerințele de calitate pentru fructele și legumele proaspete și va ratifica Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională de Dezvoltare în vederea realizării Proiectului de înregistrare și evaluare funciară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram