/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ministerul Educației: Vom monitoriza cu atenție cazul de violență de la Grădinița nr. 185

missing
09 noiembrie 2018, ora 14:37

În același timp, ministerul accentuează că instituțiile educaționale trebuie să fie spații sigure și prietenoase copiilor, iar administrațiile acestora trebuie să prevină asemenea situații regretabile și reprobabile. Finalmente, ministerul anunță că va monitoriza cu atenție cazul de violență de la Grădinița nr. 185 din mun. Chișinău și va reveni cu detalii.

Precizăm că pe acest caz s-a autosesizat și Poliția Capitalei. Amintim că, mama unui copil care frecventează Grădinița nr. 185 din Chișinău a făcut publice niște înregistrări audio în care o ajutoare de educator a grădiniței se comportă neadecvat cu copiii și-i numește cu diverse cuvinte urâte. La rândul ei, angajata grădiniței spune că nu a făcut așa ceva și că posibil înregistrarea este trucată.

Direcția educație a pornit o investigație internă pe acest caz, iar directoare grădiniței spune că angajata în cauză va fi concediată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram