/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ A pus un microfon în haina fetiței. Ce spune mama care a publicat înregistrarea în care copiii sunt bruscați la grădiniță

09 noiembrie 2018, ora 16:58

Femeia mai spune că și câțiva vecini au prevenit-o că ajutorul de educator care ar fi vizat în înregistrare ar fi avut probleme în trecut. În același timp, ea mai spune că și singură a fost martora unor discuții și bruscări din partea angajatului instituției. Mai exact, mămica spune că de după ușă a auzit cum fetița sa a fost hrănită cu forța.

Înregistrarea a fost făcută la sfârșitul lunii octombrie, și după ce s-a consultat cu rudele a decis să publice înregistrarea pentru că problema este un gravă. Femeia mai spune că este foarte indignată de faptul că mai mulți părinți vor face o adunare în susținerea ajutorului de educator.

Precizăm că pe marginea acestui caz a fost pornită o anchetă de către Ministerul Educației, iar Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat. În același timp, ajutorul de educator nu confirmă că ea este imprimată și nu exclude că înregistrarea ar putea fi trucată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram