Mihaela Maidan este mama unei fetițe de trei ani care a publicat o înregistrare audio în care angajata unei grădinițe din Capitală strigă și bruschează copii. Potrivit ei, decizia de a pune pe haine fetiței un sticker care înregistrează i-a venit după ce a observat că micuța nu vrea la grădiniță și nu se adaptează deși o frecventează de câteva luni.

Femeia mai spune că și câțiva vecini au prevenit-o că ajutorul de educator care ar fi vizat în înregistrare ar fi avut probleme în trecut. În același timp, ea mai spune că și singură a fost martora unor discuții și bruscări din partea angajatului instituției. Mai exact, mămica spune că de după ușă a auzit cum fetița sa a fost hrănită cu forța.

Înregistrarea a fost făcută la sfârșitul lunii octombrie, și după ce s-a consultat cu rudele a decis să publice înregistrarea pentru că problema este un gravă. Femeia mai spune că este foarte indignată de faptul că mai mulți părinți vor face o adunare în susținerea ajutorului de educator.

Precizăm că pe marginea acestui caz a fost pornită o anchetă de către Ministerul Educației, iar Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat. În același timp, ajutorul de educator nu confirmă că ea este imprimată și nu exclude că înregistrarea ar putea fi trucată.