/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Primii prezentatori virtuali din lume. Aceștia au fost creați cu inteligență artificială și seamănă perfect cu o persoană reală

09 noiembrie 2018, ora 17:39

Bună tuturor! Sunt un prezentator englez, cu inteligență artificială. Aceasta este prima mea zi la Xinhua News Agency. Vocea și imaginea mea au fost create după Zhang Zhao, un prezentator de la această agenție.

Chinezii nu au dezvăluit, deocamdată, tehnologia utilizată pentru a crea prezentatorii robot. Creatorii au folosit imaginile unor persoane reale, în special părțile animate ale gurii și feței. Cu ajutorul unei voci sintetizate, prezentatorii sunt programați să citească știrile, mult mai rapid și mai ieftin decât în cazul persoanelor reale.

Reprezentanții companiei creatoare au menționat că fiecare prezentator poate lucra 24 de ore pe zi, pe site-uri sau rețele sociale, reducând costurile de producție de știri și îmbunătățind eficiența.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram