/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Un microbuz de pe ruta Bălți-Fălești, implicat într-un accident. 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

missing
10 noiembrie 2018, ora 16:31

Un microbuz de marcă Mercedes de pe ruta Bălți-Fălești a fost implicat într-un accident rutier. Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care o persoană a fost transportată la spital în stare gravă. Printre răniți sunt și copii.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în satul Răuțel, raionul Fălești, scrie presa locală.

Microbuzul a fost ciocnit fontal de un automobil de marcă BYD care a ieșit pe contrasens într-o manevră de depășire.

Șoferul microbuzului spune că circula cu o viteză de circa 40 km/h, întrucât abia ieșise din stație. La rândul lor, martorii spun că șoferul automobilului nu s-a asigurat când a ieșit la depășire.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz. Șoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă până la trei ani de pușcărie sau o amendă de peste la 35 de mii de lei, scrie sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram