/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

100 de ani de la sfârşitului Primul Război Mondial. 72 de preşedinţi şi şefi de guverne sunt la Paris pentru a marca evenimentul

missing
11 noiembrie 2018, ora 11:43

De la ora 12:00, ora Republicii Moldova, în a unsprezecea zi a celei de a unsprezecea luni a anului, cei 72 de preşedinţi şi şefi de guverne se vor alătura preşedintelui Emmanuel Macron la Arcul de Triumf din Paris pentru a celebra Centenarul sfârşitului Primului Război Mondial. Ora 11.00 (12.00 ora Moldovei) a fost aleasă pentru a marca exact momentul la care a fost oprit focul pe toate fronturile europene.

Pe data de 11 noiembrie 1918 s-a semnat armistiţiul dintre Antanta şi Germania, în pădurea de la Compiègne, acordul punând capăt Primului Război Mondial, scrie Mediafax.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram