/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Porci pieriți, aruncați pe jos. Imagini îngrozitoare și miros greu de suportat într-o localitate din Rezina

11 noiembrie 2018, ora 20:45

Internauții spun că în localitate activează două ferme de porci și că animalele pierite ar fi aruncate anume de aici. Potrivit lor, există un mare pericol de îmbolnăvire cu maladii infecțioase.

Este un pericol foarte mare. Noi respirăm acest aer, aceasta este sub nasul nostru și noi avem copii. Organele competente nu reacționează. Întreaga primăvară și vară am fost nevoiți să stăm cu ferestrele și ușile închise. Nu avem cu ce respira”, scrie o femeie pe Facebook.

E dureros de recunoscut că cetățenii din sat sunt expuși pericolului mare de a se îmbolnăvi de maladii severe infecțioase. În sat sunt amplasate două ferme de porcine. Locuitorii, timp de doi ani, luptă cu situația creată, însă fără succes”, a scris o internaută.

Oamenii spun că această problemă ar exista de mai multe luni.

Contactată de TV8, primărița satului Cinișeuți, Mariana Corcevoi, nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Foto: Facebook/Alla Soitu

Foto: Facebook/Alla Soitu

Foto: Facebook/Alla Soitu

Foto: Facebook/Alla Soitu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram