/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noi audieri în comisia parlamentară privind finanțarea unor partide de către Fundația „Open Dialog”

11 noiembrie 2018, ora 15:26

La încheierea acestora, președintele Comisiei de anchetă, Igor Vremea, va susține un briefing de presă.

Anterior, Parlamentul a anunțat că la următoarele audieri urmează să fie invitați reprezentanții unor organizații care figurează în informațiile furnizate de instituții, dar vor fi invitați și reprezentanți ai societății civile „pentru a oferi Comisiei o expertiză cât mai bună privind subiectul pus în discuție și o evaluare echidistantă”.

Pe 2 noiembrie, Comisia a audiat reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, Serviciului de Informații și Securitate și Comisiei Electorale Centrale, iar Procuratura Generală a oferit informații în scris.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram