Rămășițele a încă 14 persoane carbonizate au fost găsite în apropierea orașului Paradise din nordul statului american Californiei, iar în Malibu au fost descoperite două corpuri neînsuflețite, au declarat oficiali americani, anunțând numărul de morți la 25 de ani ca urmare a incendiilor devastatoare din California.

Potrivit The Gruardian, statul California este cuprins de trei incendii mari. Primul, numit Camp Fire, a ars peste 6 700 de case și centre de bussines din localitatea Paradise, mai multe decât oricare alt foc sălbatic din California.

La aproximativ 800 de kilometri sud, incendiul de vegetaţie numit Woolsey Fire ameninţă orăşelul californian Malibu, unde locuiesc mai multe vedete şi actori de la Hollywood. Autorităţile au ordonat ca toată populaţia orăşelului să fie evacuată.

Cel de-al treilea focar, numit The Hill Fire, arde în apropiere de Thousand Oaks. Incendiul a început joi și s-a răspândit inițial rapid, arzând peste 10 000 de hectare în șase ore.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!