/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ultimul bilanț al incendiilor din California: 25 de persoane și-au pierdut viața, iar peste 300 de mii au fost evacuate

missing
11 noiembrie 2018, ora 17:26

Potrivit The Gruardian, statul California este cuprins de trei incendii mari. Primul, numit Camp Fire, a ars peste 6 700 de case și centre de bussines din localitatea Paradise, mai multe decât oricare alt foc sălbatic din California.

La aproximativ 800 de kilometri sud, incendiul de vegetaţie numit Woolsey Fire ameninţă orăşelul californian Malibu, unde locuiesc mai multe vedete şi actori de la Hollywood. Autorităţile au ordonat ca toată populaţia orăşelului să fie evacuată.

Cel de-al treilea focar, numit The Hill Fire, arde în apropiere de Thousand Oaks. Incendiul a început joi și s-a răspândit inițial rapid, arzând peste 10 000 de hectare în șase ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram