/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pe bd. Ștefan cel Mare din Chișinău au început să se instaleze pilonii antiparking

missing
12 noiembrie 2018, ora 17:35

De-a lungul trotuarelor de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău au început să se instaleze piloni antiparking. În acest mod autoritățile municipale încearcă să lupte cu șoferii care-și parchează necorespunzător mașinile pe trotuare și pe pistele pentru bicicliști. 

Potrivit lui Vadim Brînzaniuc, șeful Direcției relații publice a Primăriei Chișinău, pilonii decorativi care vor bloca accesul autoturismelor vor fi instalați pe cele trei străzi recent renovate de autoritățile municipale din creditele luate de la BERD și BEI: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și bd. Constantin Negruzzi.

În total, vor fi montaţi 5440 de piloni. Pentru realizarea proiectului în anul 2018 din bugetul municipal au fost alocaţi 2,4 mii lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram