/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Trenul suburban de pasageri Ungheni-Chișinău va circula permanent cu șase vagoane

missing
12 noiembrie 2018, ora 17:10

Potrivit unui comunicat al ministerului Economiei, aceste modificări vin după vizita Ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în localitatea Sipoteni, la 22 octombrie, atunci, circulația trenului a fost blocată de un grup de călători, datorită numărului mic de vagoane puse în funcțiune.

Administrația Î.S. “Calea Ferată din Moldova” informează că cu trenul nr. 6826 Ungheni-Chișinău, în zile de vineri seară și luni dimineața circulă aproximativ 500-550 persoane, iar în perioada luni seara – vineri dimineața, trenul respectiv transportă aproximativ 400-450 de pasageri.

În același timp, administrația Î.S. “Calea Ferată din Moldova” a efectuat și o analiză în privința fluxului de călători în trenul suburban de pasageri nr. 804/803 Chișinău-Bender-Chișinău. În acest sens, se va pune în circulație un tren de călători cu 3 vagoane, cu capacitatea de 215 locuri, în loc de 2 vagoane puse în circulație, cu capacitatea de 132 de locuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram