/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

A găsit 95.000 de euro într-un dulap cumpărat de pe internet. Ce a făcut bărbatul cu banii

missing
13 noiembrie 2018, ora 15:15

Samuel Stănici are 33 de ani, lucrează în construcții și agricultură, și locuiește în satul Bichigi, din județul Timiș. Acesta spune că nu s-a bucurat deloc ce a descoperit. Ba din contra, a suferit chiar și un stres.

Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă”, a povestit bărbatul.

Împreună cu un prieten, Samuel Stănici a mers la Arad, pe urmele mobilei cumpărate de pe OLX. Ulterior, aceștia au descoperit că mobila a aparținut unui bătrân care a murit, iar fiul lui a scos dulapul la vânzare.

A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. Rar mai găseşti aşa oameni”, a declarat bărbatul din Arad.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram