Un bărbat de 33 de ani din Timiș a avut parte de o surpriză, după ce a cumpărat un dulap second-hand de pe internet. În interiorul dulapului, însă unul dintre copiii bărbatului a găsit o cutie metalică în care se aflau nu mai puțin de 95.000 de euro, scrie Digi24.

Samuel Stănici are 33 de ani, lucrează în construcții și agricultură, și locuiește în satul Bichigi, din județul Timiș. Acesta spune că nu s-a bucurat deloc ce a descoperit. Ba din contra, a suferit chiar și un stres.

Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă”, a povestit bărbatul.

Împreună cu un prieten, Samuel Stănici a mers la Arad, pe urmele mobilei cumpărate de pe OLX. Ulterior, aceștia au descoperit că mobila a aparținut unui bătrân care a murit, iar fiul lui a scos dulapul la vânzare.

A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. Rar mai găseşti aşa oameni”, a declarat bărbatul din Arad.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!