/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Doi ani în fotoliul de președinte. Ce spun oamenii despre realizările lui Dodon

missing
13 noiembrie 2018, ora 19:03

Pentru Dodon Igor au votat 835 mii alegători.

La doi ani de când stă în fotoliul de președinte, Igor Dodon se laudă cu întâlnirile cu cetățenii, cu evenimentele la care a luat parte, dar și cu vizitele întreprinse peste hotare.

Eu nu voi uita ce am promis cetățenilor Republicii Moldova”, Igor Dodon.

În filmuleț apar și imagini de la recenta întâlnire a șefului statului cu mai multi președinți de țară sau cu oficiali europeni, ce a avut loc la Paris. În mesajul postat pe facebook, Dodon scrie că, în tot acest timp, s-a gândit numai la bunăstarea locuitorilor țării.

În fiecare zi din acești doi ani am gândit și am acționat astfel, încât să fac viața oamenilor mai decentă, să-i fac să privească mai cu încredere la viitorul țării noastre”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de

Deși Dodon spune că a fost cu gândul doar la cetățeni, cei din urmă au păreri împărțite privind realizările președintelui.

Cu carisma și cu autoritatea lui și cum prezintă el țara noastră, foarte multe Moldova a dobândit”.

Se vede că este președinte. Nu îmi este rușine când răspunde la întrebări”.

Este un afacerist. Ce a promis nu a făcut, s-a plimbat, a avut chestiile lui. Bine noi nu așteptăm de la dânsul”.

Eu nu văd nimic bine. Ceea ce a promis nimic nu a făcut”.

Mie mi se pare că el ca bărbat, ca președinte nu este suficient de bărbătos, el trebuie să fie într-atât de convingător încât poporul să-l urmeze”.

Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2016, concurând în turul doi cu Maia Sandu. Acesta a obținut un rezultat de circa 52% din voturile alegătorilor. În această perioadă el a fost suspendat din funcție, temporar, de patru ori.

Reporter: Daniela Cuțu
Imagine: Mark Diaconu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram