Veşti bune pentru toţi pasionaţii de cumpărături şi fashion. Magazinele din Palas Mall au dat startul reducerilor de sezon şi afişează preţuri cu până la 70% mai mici. Vino să te bucuri de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice şi multe alte produse în tendinţe, la cele mai bune oferte.

Cei care vor să-și reînoiască garderoba, se pot bucura de ofertele brandurilor îndrăgite, din Palas Mall. Discounturi de până la 70% găsesc la Goana, Kultho, Triumph și Jolidon. Iar preţuri înjumătăţite veţi găsi la Il Passo, Kitchen Shop, Le Coper, Louis Purple, Mary Point, Opticris, Pupa Milano, Teyzo. Oferte sunt și la H&M, Sophia, Nike Iași, Meli Melo, Hervis, Kiehls, Lavande.

PALAS MALL include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, clădiri de birouri clasa A, hotel 4*, parcare subterană cu circa 2.500 de locuri, parc şi spaţii verzi de peste 50.000 mp.

Ansamblul se desfăşoară pe o suprafaţă totală construită de aproximativ 270.000 mp, care reprezintă o investiţie de peste 265 milioane de euro.

Conceput este un proiect de dezvoltare urbanistică, economică, socială şi culturală, PALAS contribuie la dezvoltarea Iaşului, prin atragerea de investitori străini, şi la repoziţionarea capitalei Moldovei în circuitul turistic naţional şi internaţional.

Foto: palasmall.ro

Foto: palasmall.ro