Scandal la un local de agrement din Capitală. Poliția a intervenit pentru a aplana un conflict ce s-a iscat între administratorul barului și un grup de vizitatori, aparent aflați în stare de ebrietate. Scandalagii au fost duși la sectorul de poliție.

– El este cumătrul meu. El când e bat, nu trebuie …
– Domnule, ne urmați vă rog la inspectoratul de poliție Buiucani.
– Ok. Din urma voastră vă urmăm.

În ciuda somațiilor polițiștilor, cei doi tineri în vârstă de 21 și, respectiv, 26 de ani, nu au vrut să meargă la sectorul de poliție. În cele din urmă, scandalagiii, au fost băgați cu forța în mașina oamenilor legii.

– Domnule, vă rog frumos să urcați la bordul automobilului de serviciu. În caz contrar, o să fiu nevoit să aplic forța fizică.
– Stați puțin, dar pentru ce să aplicați forța fizică?
– Pentru că nu vă subordonați cerințelor legale.

Cei doi urmează să fie trași la răspundere pentru Huliganism nu prea grav și riscă să plătească o amendă de până la 1500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

Incidentul a avut loc aseară, în timpul unor razii efectuate în localurile de agrement, baruri, cafenele, cluburi și magazine alimentare cu regim prelungit. Scopul acestor acțiuni este de a combate criminalitatea, consumul și traficul de droguri, precum și actele de huliganism.